Post by pietapomatbuy on Mar 5, 2022 9:53:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше всього ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Magic 2022 version ▞▞▞
Ця гра така весела і така мила! :3 Мені сподобалася звичайна версія, тому, коли я помітив, що вони зробили Cut the Rope: Magic, я просто ПОВИНЕН це отримати. Це веселіше, ніж я думав, і я повністю рекомендую!
Так багато реклами, і це в основному дитяча гра :/
Реклама настільки довга, що навіть не можна грати в гру
Гра хороша, і все, але вона вилетіла, коли я дійшов до рибної частини, що б я не робив, вона не завантажує рівень. Я не хочу перевстановлювати його, тому що я можу перезапустити все знову, і це трохи дратує
Нравиться
Гра нормальна😇.Тільки ось коли цей мураха переросток з'являється тоді я трішки бідбою: ( 😢 ( (вибачте за помилки))
Гра чудова. Але реклама всюди. Оголошення на рівні завершення. Оголошення початкового рівня. Перезапуск оголошення рівня.
Мені подобається ця гра ще з дитинства в школі. Це було дуже добре у багатьох речах, і це викликало у мене хороші спогади. Мені дуже сподобалася ваша нова гра! Дякую розробникам! Оцінювали.
Гра прикольная ,НО чого так мало енергії!!!за ето го 3.
Ваууу
Дуже класна гра👍👍👍👍👍.
Cut the Rope: Magic Sestavljanke smd
Це хороша гра, але я застряг у розділі, коли намагаюся відкрити перший рівень цієї глави, екран мого телефону стає білим, і нічого не відбувається. Будь ласка, зробіть щось, це гарна гра, і я не хочу її видаляти
Мені подобається спадщина гри, тому я завантажую її ще раз, і те, що я бачу в грі, клацніть раз і двічі, і з’явиться реклама з періодом блокування 30 секунд. Я маю на увазі, що дуже багато завантажень, а кількість реклами занадто велика, щоб прийняти, що вам, хлопці, потрібно тримати обмежену кількість оголошень у своєму додатку.
Cut the Rope: Magic パズル lyc
ідіаліне качєство
Фінал магічного боса
Ця гра хороша, але я хочу поставити зірки в мінусі. Тому що ця гра заслуговує. Після кожні 3 рівні. Енергія закінчилася, і потрібно 1:30 години, щоб підзарядитися та знову відтворити. Будь ласка, покращте його, і після цього я дам 5 зірок замість негативних зірок і одну.
om nom має дуже маленький живіт
ТАК ВЕСЕЛО! Ця гра така весела, намагаючись обдурити ваш мозок, як будувати головоломку. ЛЮБЛЮ це.
Дуже цікаво
Раніше мені подобалася ця гра, але тепер вона просто виганяє мене і каже: «Перерізати мотузку не відповідає». Який сором, оскільки я отримав деякі покупки в додатках
Лайк клас
Гідний вбивця часу
Постійна реклама навіть за платної підписки Google і натискання платежу "без реклами". Гра прекрасна, як марна трата часу, але я плачу за те, щоб не мати реклами.
Гра вилітає після завантаження логотипу. Не можу грати. Допоможіть?
Чудовий ігровий додаток, який допомагає розвивати навички дитини 😌✨ Причина надання 3stays полягає в тому, що додаток містить занадто багато реклами
це дійсно весело
Я люблю цю серію ігор, але в цій грі забагато реклами. Це весела гра, але я видалив, оскільки це була реклама на кожному рівні після скидання
Я не можу відкрити розділ про рибу... Мене виганяє.... Виправте це якнайшвидше
Це чудово, але має бути більше підказок, щоб люди не здавали і не видаляли гру, щоб вони могли більше розважатися та грати
Гра Чудова!Але,останий рівень дуже складний...
Cut the Rope: Magic Teka-teki xve
Очень класная
Cut the Rope: Magic پزل wecn
Ви отримали лише 5 зірок завдяки преміум-класу Google, і я все ще не задоволений більшою частиною сміття на мобільному пристрої. Але, ой, добре грати без реклами та внутрішньоігрових предметів. Тепер я міг би нарешті закінчити гру і добре повеселитися. Так, і не змушуйте людей оцінювати вашу гру, яка також є сміттям. Thx і гарного дня. Ви все одно не збираєтеся це читати.
Mr Autofire Märulimängud uwab
НАЙГІРШІ ІГРИ ЗАБАГАТО ДОДАВ СТОПАННЯЮТЬ, ЧОМУ РЕКЛАМА ЧОМУ PVZ АБО BALONS TD АБО ТАКА ГРА, ЩО НЕ МІСТИТЬ ЖОДНОГО ДОДАВАННЯ SRSLY ЧОМУ ТУТ ВИ ЙДЕТЕ ВАШ (STAR)BC ЦІЯ ГРА SUUUUUUUCK UDDK MADDNS
Підказувати гравцям – це добре. Примушувати їх виконувати підказки – ні!
Cut the Rope: Magic पहेली hnfl
Чудова гра)))
Давно хотів пограти ігри такого типу
Люди,гра класна завантажуйте її,але те що багато реклами я поставила 4 зірочки а так було б 5
Мені дуже подобається ця гра я дуже люблю ігри про Ам Няма.
Гра дуже крута, але іноді мені здається шо некатріє урівні занадто складні)))
Я не можу нічого сказати про гру бо неможу зати в гру розробник ти нубло створити гру в яку неможна грати
Чому я поставив цьому 5 зірок, 1. Гра весела та захоплююча 🌟 2. Милі персонажі 🌟 3. Моя мама грала зі мною🌟 4. Я люблю ігри zeptolab 🌟 5. Без помилок чи лаг, все весело 🌟
Ну -
Це, безумовно, весела гра, але шлях до багатьох оголошень.Я розумію, що реклама – це те, що допомагає платити за програму, але тоді вам доведеться заплатити, щоб видалити рекламу, яка триває приблизно 30 секунд або більше, чому публікувати програму як безкоштовну?.
Забагато доповнень. Є один, як і всі інші етапи.
Все ще чекаєте на Cut the Rope to Instal ?!?
Я пройшов усі рівні з більш ніж 90% зірок. Це був чудовий досвід. Графіка та фонова музика зробили весь досвід приголомшливим.